Fórum

Odpovídáte na příspěvek

16.03.2007 16:48
#24788 detail odpovědět

"To víš, že tebe se na fóru Prodancu ptát nebudu, za prvé mi odpovíš, že se tady o tom píše furt a mám si projít vyhledávače, a za druhé mě nazveš zoufalcem, který si dovolí osadit tvoje bedny Beymama. (Mimochodem, nikde jsem nenapsal, že se jedná o Kity, i když je to tak) Nejsem žádný odborník, tak jsem se zeptal. A že mi pan Toman z Dexonu přikývnul na můj návrh a nezávisle na něm prodejce z Ostravy, tak na tom asi něco bude, nemyslíš? Nebo jsou to jen pitomci, kteří tomu nerozumí? Co tam potom dělají? " ------ Citát je z mailu, který mi dotyčný dotčený "zoufalec" poslal jako reakci na můj příspěvek. Možná to podobně myslí i jiným lidem, takže jsem ho sem dal jako odstrašující příklad neschopnosti dát si dvě a dvě dohromady. Zvlášť ta poslední otázka je dojemná: Co tam asi tak v Karviné a v Ostravě dělají, když se jich někdo zeptá, jestli by mu neprodali driver ? No, nejspíš mu ho prodají, že, jako by to udělal každý druhý. To jenom tady my pitomci se snažíme nebýt jako každý a být první...

Napsáno zbývá znaků