Fórum

Odpovídáte na příspěvek

08.03.2007 21:28
#24573 detail odpovědět

Jistě, pokud bych chtěl, tak bych ho mohl smazat a to i bez Tvého povolení. Jenže já to takhle nedělám, já akorát na některé příspěvky reaguji podle své chuti a podle svých znalostí. To zase sere hodně lidí jinde a ti potom mají spousty keců o tom, jak bychom my měli podnikat, aby nás oni "brali". Kdybychom měli, jak Ty říkáš " v katalogu" mít každou hovadinu, se kterou někdo přijde jako se sqělým zbožím a ačkoli ji ani v životě neměl v ruce, tak rovnou nabízí, že se s každým podělí o své kladné poznatky, tak bychom byli taková beztvará améba, pohybující se pouze směrem k nižším nákupním cenám čehokoli, vyměšující reklamní řeči na cokoli. Podobné firmy u nás jsou, může jich být libovolné množství, stačí je sekat jako Baťa eShopy. Jestli se stále víc pohybuješ v kruhu lidí, které jsem já setřel na diskuzi, tak bys asi měl ve vlastním zájmu změnit společnost :-))) Předpokládám, že nějakou statistiku ohledně toho, kolik % tady tvoří a tvořilo napadání čehokoli nenašeho sis asi nedělal, co ? A porovnání s nějakou jinou firemní diskuzí by taky asi nebylo k mání, co ? Nemám rád povrchní a rychlé soudy, podíval jsem se nejdřív na Tvoje příspěvky kus dozadu a nerad bych Tě nasíral, mají hlavu a patu, ale zkus si přiznat, že jsi teprve na začátku dlouhé cesty a než nás budeš umět opravdu posuzovat a radit nám, tak uplyne ještě hodně vody...

Napsáno zbývá znaků