Fórum

Odpovídáte na příspěvek

MAD
01.03.2007 11:05
#24353 detail odpovědět

To JKL: Nojo, Jirko, to samozřejmě vůbec není špatný nápad, ale jednak se bojím, že už Tě někteří předběhli (zkus kontaktovat Jindru Varhana), jednak by se tomu musel někdo 100% organizačně věnovat (a být za to zaplacen) a v neposlední řadě by to stálo nějaké peníze, čili buď by to musel někdo jako Prodance :-) pojmout jako svojí prezentaci a sponzorovat to, nebo bys prostě musel vybírat školné...
To anonym: Tvoje rýpavá poznámka má reálný podklad: musíš si uvědomit, že jako každý podobný časopis je i MUSIC STORE živ z reklam svých klientů. Testy tedy představují určitým způsobem PR materiál (dovozci za ně dokonce platí jako za reklamní plochu, což je sice trochu vyděračská, ale bohužel celosvětově vžitá praxe). Protože negativně vyznějící test je inzerentovi k ničemu, musí se jeho hrany vždycky nějak zaoblit a je potřeba číst trochu mezi řádky. Pokud naopak testující má výrobek zač chválit, pak to samozřejmě rád udělá a je všechno v pořádku. Záleží i na konkrétním dovozci, nakolik do textu zasáhne, a já musím říci, že Prodance je zrovna firma, která chová docela vzorně - narozdíl od některých. Jestli sis to představoval jinak, tak jseš bohužel naivní... pořád platí, že svoboda (recenzentova psaní) je poznaná nutnost!
4 Ondra: ale já jsem Tě neoznačil za nezvukaře - a pokud sis hraním vydělal na svůj aparát, tak to asi děláš dobře a já naprosto nevím, proč bych Ti měl závidět nebo být nasraný. Mě jen přišlo absurdní hledat závažné informace na diskusním fóru, tak jsem si kousnul. Mimochodem k Tvé ideji: Taky by nebylo od věci mít zvukařské odbory nebo něco jako zvukařskou komoru, aby ses měl kam ozvat, když už třetí den za sebou děláš 20 hodin denně, a pak ti šéf oznámí, že máš vzít naloženej kamión a ject z Prahy do Ostravy. Kamión samozřejmě není pojištěnej a náklad taky ne... a tak. Myslím že většina lidí, co dělá pro velké firmy ví, o čem mluvím...

Napsáno zbývá znaků