Fórum

Odpovídáte na příspěvek

30.07.2004 10:07
#2389 detail odpovědět

No vydím že mě nikdo nepochopil, :-((

1.Nebavme se ozvučení pódia v první lize. (já zvučím tu 4.ligu)
2.Nebavme se o tom kdo má kolik cest,zkoušel jsem,mix přímo na pódiu s odposlechovým mixem a to na 4cesty,...výsledek..žádný větší význam to pro nás nemělo,tak jsme se vrátily ke dvou cestám z hlavního mixu.
3.Pravdu má Hubert a to o tom kraválu na pódiu a o pohybujícím se zpěvákovy,a pokud budeš chtít aby měl každý na pódiu svuj zvuk tak ho zavři na pódiu do plexisklové komory (lepší řešení je "In air" ale to zase nemusí vyhovovat každému),
4.více monitorových cest je samozřejmě + ,to nepopírám,já jsem jenom napsal co používame my a co nám naprosto stačí,a zvuk na pódiu mám naprosto super ,jsem (Hlavní zpěv+doprovodná kytara).
5.Můj aparátek je po téhle stránce vyvážený to jest 3,5Kw zvuku Hlavní PA,a 5Ks odposlechů po 200W,a 3monitor cesty (používané jsou 2),mít 10 odposlechů a 6cest se mi zdá přehnané,pódium by bylo silnější než celé PA, na to co zvučím a v jaké cenové relaci se pohybuju je to ideální stav.
5.To s tím vymýšlením muzikantů je to asi takto : zvučil jsem jednu menší akci (měl jsem tam 4 monitory- 2cesty),přišla na pódium jedna věčně začínající kapelka,s požadavkem že tam musí mít 4cesty a přes to nejede vlak,tak jsem jim řekl že je tam už mají :-)), začlo se nazvučovat ,každý z rádobyhudebníků si zdělil své požadavky na to co chce mít v monitoru a jejich hlasitost,všechno bylo O.K. odehrály si představení....a šli my poděkovat jak byl na pódiu zvuk vynikající......
o tom že šly jenom cesty dvě jsem jim rači neříkal,mohly by změnit názor na skvělý zvuk na pódiu :-)))

Napsáno zbývá znaků