Sakra zmizol mi príspevok s 2000 znakmi a už nemám nervy to písať znovu a už by som to ani nenapísal a ja blbec som si to neokopíroval a zadal som namiesto G C v tom blbom kóde, lebo som si to nevšimol. Proste som chcel napísať iba toto: ĽUDIA ČÍTAJTE AJ STARŠIE PRÍSPEVKY A DOZVIETE SA ODPOVEĎ HLAVNE O BEYME a AC. Už ma nebaví čítať tie sprosté otázky na spomínané značky. A ani DELTA15 nie je reprák, ako celý Eminence, dajte si už s nimi pokoj... Radšej mesiac šetrite, nefajčite a nepite a kúpte si to čo tu už Hubert, tak krvopotne meria a odporúčajú to už ľudia čo majú tie veci doma. Nech mi nikto netvrdí, že nemá na lepší reprák ako Beyma a Eminence peniaze, lebo je to sprostosť. Každý má peniaze na to na čo chce, ale preboha sa už nepýtajte na také somariny, čo sa tu už omieľali dávno predtým asi 20x. Tým, že toto fórum prečítate odzadu do predu a nie odpredu dozadu (to platí pre tých nových, čo sa chcú spýtať na Beymu a AC a DC a ...) sa dozviete mnoho na seba navazujúcich problémov a pochopíte ich. No dosť, lebo ma už bolia prsty a strácam trpezlivosť, keď ešte aj stránka nefunguje tak ako má. Ďakujem!