Lajčik: AC Akustika je kapitola sama pro sebe. Kupodivu se v jejich mizerii najdou i celkem slušný věci (obveeelký čas) ale nejde říct že jsou to slušný tipy. Spíš bych řek, že co kus to originál i když papírově stejný. NAŠTĚSTÍ jsem tohle spozoroval jako okukovatel a ne majitel, takže mě to nestálo ty nekřestanský peníze:-)))
4 Anonym: Já jsem neupřednostnil Deltu 15Lf ale naopak 15PW5 a jestli chceš vědět proč, tak se koukni tady na Hubertovo měření. Nevím jestli z toho něco vyčteš, ale pokud ano, tak jsem ti odpověděl a pokud ne, tak ať ti odpoví někdo jiný :-)))) Nejlíp třeba nějaká literatura:-) Jinak nějaký subjektivní dojmy nadšenců najdeš třeba na www.amplion.wz.cz, kde se můžeš ozvat přímo majitelům těch beden.
ad BEYMA: Každej kdo tady sleduje diskusi, nebo si našel starší příspěvky tak ví jakej je tu názor na beymu. Já bych to sice tak černě neviděl, ale taky s nima mám minimální zkušenosti. Jen bych řek, že po drastickým zlevnění, by se mohlo zdát, že jsou konkurence schopný Eminencím. Jestli to tak je, to nevím, protože něco málo měření tady na hoře nevypadá zrovna dobře ani za ty nižší ceny. Asi se najdou i celkem dobrý kusy, ale pokud bych neska začal něco stavět tak bych rači nepaběrkoval a šel do něčeho jinýho. Naštěstí se mi doma válí už jen ta SM112N a jen jedna a po různých rozmluvách ji prodám taky. Prostě to nemá cenu.