Ako už napísal J.J. v prvej lige vlastne ani nemajú ínú možnosť a čo je na tom najhoršie (najlepšie), že už aj nejaká tzv začínajúca kapela, čo sa dostala napr. na vrchnú priečku nejakej hitparády, ktorá doposiaľ hrala iba na amatérských aparátoch a mala ledva-ledva na aspoň aké-také nástroje si do ridera napíše: Prefered FOH - 1 L-Acoustics, 2 EAW, 3 Martin Audio, potom za kamión odposluchov samozrejme 12+2 biamp, FOH pulty MIDAS, AH nie GL!, Souncraft... A keď prídu a majú to tak sa z toho nejdú spamätať dva týždne a hneď sú nakazený a na horšom už v podstate ani nevedia zahrať, tak im stúpne sláva do trenírok :-)) Alebo ak si všimnete, tak tiež sa snažia sami výrobcovia tlačiť už , ale známim skupinám zadarmo, vlastne za reklamu, svoje výrobky a niektorý sa tým nakazia, však zadarmo nie a potom si pretláčajú zase tie svoje zariadenia zvukári, čo sú na nich zvyknutý. A to sa opakuje dokola, až sa niečo neopozerá a neohrá a zase potom nastúpi novy trend a aparáty a poď ho rýchlo presedlať, lebo konkurencia to už má tak musím aj ja aby som si aj ja rýchlo odhryzol z toho okrúhleho koláča (penazí) čo ešte zostal a tak sa len investuje a investuje a pokiaľ majiteľ nie je tak trošku fanatik, tak to vlastne dotuje a ceny padajú a padajú a u nás je to sebevražda, kdežto vonku je iná situacia a je to proste niekedy o držku. Takže je dobre, že sa robia aj také akcie ako porovnávanie aparátov, rôzne výstavy, nové predajne (Prodance), proste taký je trend a musíme sa mu prispôsobiť a "vyhrá" ten kto si dokáže presadiť svoje a nájde dostatok svojich prívržencov. Toš tak :-)))