Fórum

Odpovídáte na příspěvek

MAD
02.02.2007 15:52
#23574 detail odpovědět

4 JKL: ano, pobavil jsem se. Je jistě škoda, že nejen někteří, ale bohužel snad žádný z těch práci oddaných a šikovných obchodníků ( myslím ty, kteří prodávají opravdu profesionální techniku, ponechme stranou nejrůznější Onictronic, Chinese/American Audio, Dlaždičské a Asfaltérské Práce atp.) není schopen uznat, že i konkurence může mít v některých případech kvalitní zboží a že nákup "svého" zákazníka u konkurence vnímá téměř jako porušení slibu manželské věrnosti. Přitom se obávám, že tímto chováním ztrácí i tito seriózní obchodníci, kterých si osobně vážím, část své věrohodnosti. Je to ale asi celosvětový trend - když jsem se registroval na fórum CROWN, musel jsem podepsat agreement, který zakazuje zasílat na fórum jakékoli materiály se zmínkou o "competitive products"... Co nejpřesněji okopírovat bednu navrženou někým schopným mi připadá jako celkem inteligentní způsob, jak se bez dlouhého experimentování dobrat fungujícího výsledku, a pokud ji nevydávám za originál, snad to není tak strašný zločin?
4 pupi a spol: Opět se zde řeší česko-moravská otázka? Ty rto nacionalistické vášně mi přijdou obvzlášť komické v zemi, která má tolik obyvatel jako dvě slušná evropská města. Mimochodem, neštve Moravany, že kdosi nazval jedno moravské město Českým Těšínem? Nebo jistou moravskou frabriku Českou Zbrojovkou?? :-)))

Napsáno zbývá znaků