Ve čtvrtek mi dorazil Rane SEQ 30L a tak nastal čas se s Vámi podělit o zážitky.První moment po vybalení z krabice jsem měl pocit, že mi dorazil strýčkův domamont. Design Rane je na můj vkus až příliš "plochý" a jednoduchý. Ovládací prvky působí lacině, ale jenom vzhledově. Sabine mě v tomto naopak překvapil, je prostě elegán. Až bude v racku se svými kamarády, ztratí se to. Po zapojení jsem byl nemile překvapen. Při zapnutí se ozve z beden lupanec, zřejmě jde cesta signálu natvrdo bez relé??? Těď to hlavní :). Zvuk se mi naopak zamlouvá a EQ na Sabine již nepoužívám. Nedostatky nahrávky, PA, nebo sálu, vše se dá krásně minimalizovat a při citlivém nastavení není jeho použití moc znatelné. Basy zůstanou krásně čitelné, jasné a ve spojení se Sabine, při dělení SLPL 36db je to vůbec super. Analog mi zní lépe, škoda jen, že taky lépe šumí,aléé - není to zas tak hrozný. Možnost ovládat oba kanály najednou, je myslím velkou předností, zbytečně to nezdržuje a je to přesnější. V globálu mi udělal radost, takže Ti Huberte díky za dobrý typ.