Fórum

Odpovídáte na příspěvek

MAD
21.10.2006 21:03
#20921 detail odpovědět

4 Tony: Promiň, nechtěl jsem se Tě dotknout. To nebylo mávání pěstma, nakonec celej spor není "můj boj" (dělám s EAW a L-Acoustic a opravdu nejsem placeným agentem ADAMSONu), já jenom že čím víc toho mám za sebou, tím méně mám tendenci někoho "soudit" za to, že mu to "blbě hrálo", ať už jde o aparát nebo o ruce. Někdo tu napsal, že u takhle dobrých aparátů je to už většinou o zvukaři - ano, je to pravda, ale často taky o tom, kdo L/A věšel a úhloval, vliv na zvuk je totiž naprosto stěžejní. Jinak si fakt nepřipadám jako Megazvukař od Megaaparátů, nebo jaks to tam napsal - jsme přece všichni normální lidi, a jestli to vyznělo, jakože se chci vytahovat a někoho stírat, tak je mi trapně a omlouvám se.
4 JJ a Petr V. - někdo z Vás napsal v souvislosti s digitálními pulty: "...stačí si vypěstovat pár návyků..." - a to je právě ten průser: jak si má těch pár návyků vypěstovat člověk, který jezdí s kapelou a 10x za měsíc zvučí pokaždé na jiném pultu? Kdyby všichni měli digitály a každý jiný, asi bych se střelil nebo šel radši dělat popeláře:-) Myslím, že třeba DiGiCo jsem poctivě "šprtal" a stejně pak musím některé věci lovit, když se k němu po půlroční pauze zase dostanu. Zlatý analogový pulty!!!

Napsáno zbývá znaků