Snad na vysvětlení pro pana Hrůzu a Mašína, jak jsem se dostal na vaše stránky, což velmi lituji.
Na debatu na tomto fóru mě upozornil náš zákazník. Tak jsem si všiml, že o našich produktech KV2Audio jsou zveřejňovány zprávy, se kterými nesouhlasím a chci na ně reagovat. To snad není nic mimořádného a k tomu má i tato rubrika sloužit, nebo ne? Můžete si pročíst všechny mé příspěvky a jsem si jist, že jsou slušné a prosty agresivity. Jak máme reagovat na vaše názory než nabídkou, aby jste si naše aparatury poslechli, porovnali a pozvali i zájemce z řad posluchačů? Dělali jsme to podobně již před lety ve Strašnickém HI-FI klubu s Mirkem Lábem, Bohoušem Sýkorou, Pavlem Dudkem a dalšími, kteří v této branži něco znamenali a bylo to velmi zajímavé. Jenže tak se tady asi opravdu nedá debatovat, když je výčítáno i to, že neznám pana Mašína a říkám mu pane Huberte. Jsem opravdu povinen ho znát? Zvu ho tak, jak se prezentoval. Ale dost. Porovnání se nezdaří a tak vás pozvu na Frankfurt 2007. Tam nás uslyšíte i s dalšími výrobci a prodejci. Zvuku NAZDÁR! a ať se vám daří! Myslím to upřímě a chodím rád nakupovat do vašeho obchodu.