Fórum

Odpovídáte na příspěvek

18.10.2006 21:56
#20801 detail odpovědět

Tak přestřelka zkončila... :-)) , vrátil bych se k předváděčce v Přerově, Projížděl jsem Přerovem a tak mi to nedalo a proběhnul jsem přes náměstí , a dojmy smíšené (možná jsem čekal víc) ,na výškách a vyšších středech to bylo super jak pokrytím prostoru tak zvukem , ale směrem dolů už se mi to moc nelíbilo pásmo sca. 200-400Hz bylo slabší a superbasíky nemůžu asi moc posuzovat (Chtělo by to bigbít :-)) ,ale měl jsem ještě RCF v uších a večer jsem vyrazil do Břeclavi kde hrály Clou a Suport lessbiens, kde se hrálo v sále pro sca.1000lidí a jako aparát bylo na jedné straně použito ADAMSON SPEKTRIX 6Ks a pod tím ADAMSON SPEKTRIX SUB 4ks tzn. dohromady 12Ks DE900!! a 16Ks 18" !!! krmeno Labgrupenama a jako procesor XTA, a ten aparát byl v rukou zvukaře vražedná zbraň!! ,Jirka Jehlař tady nadhodil něco o přeřvání koncertu....tak to si měl zajet do Břeclavi :-)) ,to že jsem 3/4 koncertu skoro neslyšel Master Vocal !! ,to bych ještě snesl ale ty DE900 opravdu v rukou zvukaře zabíjely ,ale naopak v pásmu 150-400Hz bylo úplně mrtvo, a na můj vkus bylo velice málo i subbasového pásma.16Ks 18" musí udělat daleko větší rošambo :-)) ,a tak jsem si povzdechl zlaté TT33 :-)) to bylo na poslech daleko příjemnější ,Ale konkrétně v Břeclavi to zřejmě bylo v rukou mistra zvuku:-)) .. ale přesto nabívám dojmu že 8" na pásmo + - 200Hz prostě nepatří !! ,ať mi to někdo zkusí vyvrátit. a už vůbec v kombinaci s 18"

Napsáno zbývá znaků