Fórum

Odpovídáte na příspěvek

18.10.2006 17:41
#20781 detail odpovědět

Já kromě uší věřím taky měřícím zařízením, takže jestli máte zájem, můžete mi klidně jeden VHD půjčit a já ho odměřím a výsledky budu poskytovat zájemcům, podobně jako jsem to udělal s Vaším menším aparátem. Je to mnohem rychleji a laciněji proveditelné, než někde stavět GS a nastavovat aparát pro pár zmrzlých zájemců. Ono to prakticky nejde bez dobré živé kapely a když podobný projekt nedopadl na výstavě Muzika, tak my dva ho asi jen tak dohromady nedáme. Další problém je v tom, že "sto lidí má sto chutí" a my bychom tam vlastně museli vedle Vašeho jednoho postavit asi tak deset našich 10kW aparátů různých modelů a značek, aby opravdu bylo možné porovnávat a vybírat. Já totiž nejsem ten, kdo umí rozhodnout, co se každému (i pasoucímu se koni) musí nejvíc líbit. Jednoduché to máte jenom Vy. Solidní prezentace podobného typu znamená značné náklady i na straně lidí, kteří by na ni měli přijet ze vzdáleností stovek kilometrů, když jsem viděl, pro jaké minimum lidí se hrálo letos na fontáně, tak se obávám, že se to prostě nevyplatí. Skuteční zájemci si oba (a všechny další) aparáty poslechnou na akcích, případně porovnají porovnatelná data. Já celkem nemám VHD za nějakou zajímavou konkurenci a kdyby nebylo těch málo přesných a hodně optimistických tvrzení na Vašich stránkách, tak bych se ani neměl k čemu vyjadřovat (a taky jsem se nevyjadřoval od té doby, co jste je zavřeli, až do toho upozornění, že už je kniha návštěv zase na nohou :-)

Napsáno zbývá znaků