Denona 1500 jsem zatím v ruce neměl, takže k němu nemůžu říct nic. Naopak Pioneer 500/600 a AH 62/92 jsem už používal. Pro pincka hovoří hlavně to, že je poměrně rozšířený a spousta DJs na něm umí a taky to, že má efektovou jednotku. Ovšem je třeba říct, že efekty většinou po čase omrzí a pak už se tolik nepoužívají. Pro AH pulty hovoří jasně jejich mechanická a zvuková kvalita. AH je firma s dlouholetou tradicí ve výrobě vysoce profesionálních zvukařských pultů a to se projevilo i u pultů DJských. Jednak v použitých materiálech a součástkách (ALPS fadery a PENNY and GILES crossfader, kvalitní přepínače,...), tak i v konstrukci - každý kanál má svoji vlastní svislou desku se součástkami, což značně zjednodušuje případný servis a hlavně v případě polití pultu něčím (pivo, cola,...) to jenom proteče a nedojde k takovým škodám jako třeba práve u DJM 600, který má pod vrchním panelem jednu velkou desku a na ní se to všechno pěkně usadí a zaschne, pak to začne oxidovat atd. Dalším plusem AH je zvuková kvalita, která je možná nejlepší co jsem zatím u Dj pultů slyšel a hlavně na větším systému se to projeví. Takže shrnutí: DJM600 - klasika, efekty, horší výdrž, drahý servis, zvuk nic moc. AH62/92 - kvalitní, supr zvuk, 4 pásmové korekce, filtry (92 má navíc LFO), snadný servis. Rozhodnutí je na tobě, zda je pro tebe důležitá výbava, nebo dáš přednost nekompromisní kvalitě a výdrži.