zdravím všechny,
tak jsem se vrátil z víkendového festivalu na Malé Skále a nemůžu si odpustit malou poznámku k rozdílnosti přístupu firem (obsluhy?) zajištujících ozvučení a osvětlení na různých scénách.Naprosto mě zklamala hlavní scéna - zvukař naprosto nereagoval na dění na podiu (zpěvák půl písně zpívající do mikrofonu který nebyl puštěný ven,napískávání..) osvětlení sice bombastické množstvím ale myslím že pouhé střídání tří barev bez nápadu nikoho nenadchne.A hlavy (Futurelight?)pouze pro změnu barev a sem tam gobo je taky nuda.(myslím že tohle zajišťovala firma T-servis).A naopak chtěl bych se sklonit před uměním zvukaře a osvětlovače ze třetí scény.Kdykoli jsem se tam ocitl byl jsem v úpně jiném světě.Super srozumitelný zvuk a výborné osvětlení.Přišlo mi že tito lidé se baví tím co dělají.(firmu co to zajištovala nevím,ale zvuk byl EAW a světla ROBE) Zvášť díky za koncert Hudby Praha.Podotýkám že nejsem nestranný,amatérsky (koníček) dělám osvětlovače rockové kapele,nicméně toto je i názor mých kamarádů a přítekyně kteří jsou naprostí laikové.