Fórum

Odpovídáte na příspěvek

04.05.2004 14:13
#1640 detail odpovědět

Lidičky POZOR! V pátek jsem opět prožil mrtvicový stav. Na prodejnu v Brně přišlo pár mladých chlapíků, kteří právě koupili nové reprobed-ny zn. AC akustika. Nejdříve jsem se nechtěl s nimi na toto téma bavit, ale pak jsem pochopil, že nalítli. Po jediném argumentu, že 800W za 13000,-Kč [pochopitelně bez papírů] jim nikdo nemůže nabídnout, jsme se dohodli že boxy donesou. Venku se asi pohádali, tak že tu byli v okamžiku zpět. Podotýkám, že výrobky pana C. velmi dlouho nesleduji. Po odejmutí přední mřížky jsem byl hodně překvapen. Čekal jsem přemotaný ARN a ARZ v lepším případě ARA. Asi jim už totalitní zásoby došly. Pravděpodobně vlastní horna, opilovaná tak, aby se vešla pod prohnutou mřížku, 15" FANE COL.XB. Co jsem ale nevěděl a strašně se za to stydím je ta skutečnoct, že pan C. vyrábí drivery B&C speakers. Pečlivě odlepená viněta asi s označením DE 25 byla nahrazena AC...... Na konci říše Divů kralovala vyhybka ve složení: cívka, cívka, kondík. Pátrat po zapojení jsem vzdal. Musel bych odšroubovat dva šroubky. Basovou bednu jsem na www našel, ale neshoduje se cena, za kterou to hoši koupili. Víme jen že s basem to nemá nic společného. Tímto také zdravím nejmenovaného kamaráda těchto dodvedených dredařů, aby už nikomu neradil co má koupit. Nerozumí tomu ani za mák.

Napsáno zbývá znaků