Fórum

Odpovídáte na příspěvek

max
15.04.2006 01:32
#15295 detail odpovědět

4 Prodance:
Mám na Vás takový dotaz.
24.3.2006 jsem se telefonicky informoval a 29.3.2006 jsem u Vás objednával nějaké Al-profily, zámky, rohy,... od AdamHall s tím, že momentálně není celý sortiment na skladě a bude k dodání nejpozději koncem následujícího týdne. Když zavolám na prodejnu, tak mi obsluha vždy sdělí, že to budu mít cca za 3 - 4 dny. Podobná situace byla s EM121kit. Nejprve nebyla rukojeť (čekáme na zboží od AdamHall), když jsem souhlasil s vymontováním z jiné reprobedny na prodejně, tak zase není výhybka (bude v úterý nebo ve středu). Při včerejším dotazu na prodejnu v jakém je má objednávka stavu, jsem se dozvěděl, že výhybka bude v úterý a také nemáte rukojeť (čeká se na zboží AdamHall). Nechal jsem si tedy poslat stavebnici bez výhybky, kterou prý pošlete dodatečně.

Zdá se mi tento přístup poněkud podivným, nebo je to jen zkreslený dojem nedočkavce?
Nejsem sice Váš pravidelný odběratel ani u Vás nedělám obraty v astronomických částkách, ale očekával bych od opravdu profesionální firmy trochu větší pružnost, nebo alespoň pravdivější informace. Vždy se na vás obracím jako na profesionály a doposud jsem neměl důvod si na cokoliv ztěžovat. Také z tohoto důvodu věřím, že je to spíše náhoda a objednané zboží brzy dostanu.
Díky za jakoukoli reakci na tento dotaz a také za nápravu vzniklé situace.

Napsáno zbývá znaků