To hubert: Víš co, když si vezmu že ten kit stojí 7 500,- a samotný repra se mi vejdou do 4 000,- jedna :) tak budu silně spokojen :) překližky mám doma plnou stodolu, pila s kompletním úhlováním je taky, a tuny trpělivosti nescházej :) ... a druhá otázka: koukal jsem na tu výhybku (původně jsem se děsil že to bude třeba 50 součástek, neměl sem přehled co to bude :) ) a tohle vypadá krásně a pohodově :) jenže nevim co to jsou ty vstupy K 1 až K 4 (původně jsem myslel že to jsou výstupy speakonu (tj 1- 1 + 2- a 2+) ale nejak se mi to nezdá. Můžete mi prosím poradit? A pak třetí věc, dají se u vás koupit i cívky do těch výhybek?... a přehodově čtvrtá věc: kdyby se ty repráčky trošku obměnily za nějaký lepší, ideálně ne o moc dražší, jaký by byl nárůst výkonu? četl jsem sice příspěvek PETa, ale slovo rozumné používání moc nemám ve svym slovníku a nejsem si jistej jak bych to měl nastavit, abych těm bednám neupálil zadek.....(citelný rozdíl mezi DJ em a zvukařem :D ...asi si udělám vejšku ohledně zvuku :) )