Mám velkou prosbu na Huberta. Chci si postavit satelity k subbasům a váhám s volbou reproduktorů.Líbí se mi kombinace 12HPL76 +DE500 + A7570u.Dále jsem zvažoval ještě použití 12PL32, 12MH32 a z driverů DE16 a DE25. Chtěl bych satelity min 300W, které budou vždy použité se subbasem a aby hrály slušně jak blízko, tak dál. Dál bych chtěl upravit subbasy. Mám 4ks bassfeflex boxů osazených RCF L18P300, ale zdá se mi, že v malém objemu (jen 115l). Chtěl bych je dát do větších beden aby hrály o něco níž. Líbí se mi konstrukce bass boxu ze stránek B&C, jen nevím jestli by šel přímo osadit reproduktor RCF místo B&C, zda by se nemusel upravit bassreflex.Chci se te Huberte zeptat jestli uvedené reproduktory jsou vůbec vhodné do bassreflexu (koupil jsem to už i s bednami) případně jestli by jsi mi mohl navrhnout objem bedny a velikost bassreflexu pro tyto reproduktory. Dál bych tě chtěl požádat jesli máš odladěné kombinace na satelity 12" + 1" jestli by jsi mi je mohl poslat na můj mail. Zatím díky. JARDA