Fórum

Odpovídáte na příspěvek

14.03.2006 12:37
#14404 detail odpovědět

T-servis je zatím český. Ani v téhle branži jsme ještě s "velkými západními" neprohráli. Zrovna jsem si včera zavzpomínal, jak jsme s Oťasem Černohorským dělali narychlo jednu akci na barandovských terasách, dokonce ani PAR64 ještě nebyly tovární výrobky, ale nějaké domorobo z Letova nebo odkud a oba jsme tam pájeli a šroubovali do poslední chvíle, já jsem se s nářadím protahoval ven už mezi přicházejícími celebritami (a zvuk byl skoro celý "výhodně" dovezený z rajchu, u nás ještě nic nešlo koupit). A s první velkou Yamahou pro Mirka Krále jsme se na Pankráci ani nemohli vytočit do naší (v pořadí již druhé !) "prodejny". Taky nebyla nová a od zastoupení, nýbrž nakoupená jetá "venku" a to ani ještě nebyl internet a ebay. Časy se mění, ale je jenom na nás, jestli se mění k lepšímu nebo horšímu. Já podporu německých obchodníků pokládám za jednu z nejhorších věcí, jakou může Čech udělat, pokud má na výběr. Nevadilo by mi, kdyby si tady kdokoli otevřel pobočku, ale vozit jim tady vydělané peníze až pod nos...

Napsáno zbývá znaků