T-servis je zatím český. Ani v téhle branži jsme ještě s "velkými západními" neprohráli. Zrovna jsem si včera zavzpomínal, jak jsme s Oťasem Černohorským dělali narychlo jednu akci na barandovských terasách, dokonce ani PAR64 ještě nebyly tovární výrobky, ale nějaké domorobo z Letova nebo odkud a oba jsme tam pájeli a šroubovali do poslední chvíle, já jsem se s nářadím protahoval ven už mezi přicházejícími celebritami (a zvuk byl skoro celý "výhodně" dovezený z rajchu, u nás ještě nic nešlo koupit). A s první velkou Yamahou pro Mirka Krále jsme se na Pankráci ani nemohli vytočit do naší (v pořadí již druhé !) "prodejny". Taky nebyla nová a od zastoupení, nýbrž nakoupená jetá "venku" a to ani ještě nebyl internet a ebay. Časy se mění, ale je jenom na nás, jestli se mění k lepšímu nebo horšímu. Já podporu německých obchodníků pokládám za jednu z nejhorších věcí, jakou může Čech udělat, pokud má na výběr. Nevadilo by mi, kdyby si tady kdokoli otevřel pobočku, ale vozit jim tady vydělané peníze až pod nos...