2 Kremator: před nedávnem, když jsme spolu komunikovali, si psal, že pravidelně odbíráš Music Store. V čísle 2/2006 vyšla recence na Mackie Spike. Nechápu tedy ty tvé dotazy jak a co se u Spike zapojuje. A pokud už ten časopis neodbíráš, tak si toto číslo za těch 35,-Kč můžeš, myslím, koupit a můžeš si pak hned Spike porovnat se vším tím ostatním plastovým šmejdem, protože v té recenzi je velmi dobře vyobrazené, jak to vypadá uvnitř a z jakého materiálu je vyrobena "skříň" - viz. to co ti psal Hubert.
Co se týče Thomanna: byl jsem tam před nějakým časem s kamarádem - muzikantem - ptal se po nějaké mechanice na kytaru, zírali na něj jak jezevec z nory a že by to museli někde objednat, takže tak dva měsíce atd. Samozřejmě komunikovali pouze německy. Pak jsem chtěl poslouchat studiové monitory: nikde nikdo až za čtvrt hodiny jsme sehnali někoho, kdo nám to laskavě a s patřičným nezájmem pustil (ňáký čecháčkové ..... nezájem). A opět - samozřejmě pouze německy. Anglicky doslova ani slovo. Ceny mi nijak neohromily. Když bych započítal dopravu a ztracený čas - žádná výhra - spíše naopak. Takže tam hned hurá upaluj nakupovat. Pak ale nechoď k nám do PRODANCE, že ti něco nefunguje. To tu byl taky jeden s pultem od Mackie že ho má rozbitý, v záruce a koupený u Thomanna abychom mu to opravili.