Fórum

Odpovídáte na příspěvek

06.03.2006 11:44
#14148 detail odpovědět

2 Peter: Neviem kam no odpisal by som ti, lenze ked uz ani skutocnu mailovu adresu nepisete, co sa hanbite? Preco ta to zaujima? Mas snad Vertec? Poviem ti len tolko, ze ti co ho maju nie su dvakrat nadseny a moj kedysi tiez JBL osial uz vychladol na bod mrazu. No predsa nieco vypustim. Treba si vsimat, ze ako to zacne hrat do dialky pri urcitej hlasitosti a tu farbu zvuku a nebodaj tam pofuka mensi vetricek tak katastrofa co sa zacne diat. Do popredia vystupi neprijemny ostry zvuk z drivrov ktore su predsa len nie v poriadnom LA zvukovode, ale nad sebou v klasickom uzkom, (treba si pozriet obrazok a bude hned jasne o com hovorim) a z toho vyplyvajuce interferencie ktore sa s meniacou frekvenciou prejavuju vo zvuku ako miesta s kolisavou intenzitou, ked sa clovek prechadza po ozvucovanej ploche, proste ziaden rovnomerne rozmiestneny zvuk a zavisly od frekvencneho pasma. Proste raz vystupia stredy, inokedy prevazuju vysky a nie ako v pripade L-Acoustics kde z toho lezie jeden koherentny zvuk v celom pasme skoro s nemeniacim sa pomerom medzi pasmami a malo zavislym na zvdialenosti od zdroja. Uz cakam, ze ma zas idete bicovat za L-Acoustics no neda sa svietit. Ja uz vsetko porovnavam s KUDO a dV-Dosc a dalo by sa aj s V-Dosc no ten tam uz tiez nepatri. Ak ma niekto presvedci o opaku rad prijmem pozvanie a prispejem aj nejakou flastickou na rozohriatie a zoznamenie :-))) Viacej odo mna nechcite, lebo to su moje skusenosti a moje dojmy a nepotrebujem vsetko niekomu kvackat na nos :-)))

Napsáno zbývá znaků