Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Radoz
15.02.2006 16:00
#13680 detail odpovědět

Bohuzel jiz jsem to zkusil. O tomto tematu jsem zde nic nenasel. Bohuzel toto je konkretni dotaz pro zvukare. Hrajeme kazdy tyden a po tom co jsem videl jak dokazou nejaky borci co zpivaji predemnou oslintat mikrak jsem se rozhodl zakopit si svuj. Bojím se jen tohoto: na podiu se setkavam dost casto s SM 58, ale me tento mic nevyhovuje. Vsak zvukari jsou s nim spokojeni, umí s nim zachatet a jiz ze zkusenosti ví jak z neho dostat kloudny vysledek. Najednou jim tam nabehne borec s nejakym kondikovým Sennheisrem, kterj nikdy nevideli a nakonec by bylo lepsi, kdyby tam nechali tu SM58. Proto se ptam zdali to tady nekdo pouziva má s tím zkusenost a jestli je to co jsem si vybral dobra volba. Jinak samozdreme 24/7 to ne:) Ale kdyz vidím, jak se tu bavíte o konkretnich modelech vseho mozniho a rozumite tomu verim, ze tento dotaz je pro vas snadno zodpoveditelny. PS: jeste jen jeden dotazík na podiu mám mikrák v ruce a dost se tam vrtím:) není to problém pro kondíkovou handku? Dkuji a nezlobte se, vsak myslím, ze profesionalni vyjadreni k tomuto pomuze dosti zpevakum jako jsem ja.

Napsáno zbývá znaků