Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Grochovsky
16.03.2004 20:44
#1352 detail odpovědět

Ale ne kdepak, na co by mi byly take bedny... na nic a na ...to je tak na velke akce a ja to chci na zahradu a do pokoje... na zahradu akorat na pokoj dost.. a jinak nic... nebudu prece stavet bedny za 5000Ks aby stejne nebyly vyuzity, chci postavit neco jen co je mensi a dokaze neco zahrat.. jasne ted mi neodpovi nikdo bo co neni z prodance je na hovno co? Ale prosim uz uvazuji rok o tom neco postavit ale potrebuji predlohu ktere se da verit a ne pochybne vecicky od 10 letych decek,... a tady tomu verim az na to ze zbytecne mi to bude.... Tak HUBERTE nemohl by jsi mi navrhnout nejake bedny do 2000 ks... Prosim e treba ti za to i zaplatim... ale potrebuji je... hrali mi venku kdysi bedny od veze a byl jsem spokojen jen ale ted potrebuji trochu prihulit a to myslim dokazi i bedny do 1500 coz na 1000%-. tak prosim te HUBERTE domluvbme se nejak.. nepotrebuji reproduktory svetovych znacek co mi budou stejene zbytecne na zapnuti beden 15x do roka na 6 hodin... nemyslis..? Ted zase bude navrh at si je pujcim co? NE HUBERTE POCHOP je to zoufalstvi z toho ze musim neco postavit, ale na jistotu ne na sracku... coz uz jsem stavel hodne podle planku a bylo to za... vsak vis... za co :-ú sorry ze to tu tak zasiram, ale jednou pro vzdy uz to musim vyresit bo takhle uz to nejde za to co jsem utratil na netu to uz by byly bedny jak... ale mam nejake info no... PORAD

Napsáno zbývá znaků