Fórum

Odpovídáte na příspěvek

14.03.2004 22:39
#1323 detail odpovědět

To:Hubert
Vsak vravim ze ten zvuk EAW to asi bolo medzi zemou a mixpultom a to je asi jedna varianta o druhej radsej nemyslim inac bola to velka hala. Tak co vravis na ten zvukovod zatial iba z datasheet. Ozaj ta beyma TD360 sa mi zda dost taka cudna ako keby to vobec nemalo tych 60-40. Aj v papieroch je to diskutabilne.Ono ked je tam iba jedna bedna tak je to vcelku pekne no problemy nastavaju prave v spojeni viacerych a cim dalej chapem firmy co si vymakaju nejaky line array system, ze chcu za to pekne prachy vsak za vyvoj sa tiez musi zaplatit. Inac bol som v Prahe na jednej akcii a tam bola ozvucovat firma Sound servis a oni pouzivaju Martin Audio W8 system. Poviem vam, ze tie basy WSX su excelentne, ale aj tak sa tych 12 vrchnych bedni na strane v konfiguracii 3x4 nad sebou+ 4 WSX dost dobre medzi sebou fazovo bilo a to bolo na volnom priestranstve, ale zasa ta sila zvuku tam patricne bola a chcel by som mat aj taky system.Ono to nehralo zasa spatne a povedal by som, ze obycajnym ludom to totalne bolo fuk hlavne, ze tam bolo vela bedni. Zatial som najkrajsie hrajuci system pocul V-DOSC vrchne bedne + Martin audio basy WSX a bolo to konkretne 10xV-Dosc vrchy+8xWSX na strane a poviem vam, ze aj v 150-200m to bola parada.Pokles strasne maly a cistota prenosu uplne v pohode. Dalej Meyersound tiez nebolo na zahodenie, ale nepresvedcil ma zatial na 4 akciach. EV-Line array zatial boduje, ale pocul som to iba raz a v dost velkej sale.No a na zaver je to iba moj subjektivny nazor a urcite zavisi na vela faktoroch od zvukara cez nastavenie procesora cez akustiku priestorov az k X veciam co maju vplyv na dobry prenos.Kazda firma si totiz mysli, ze ten jej system je najlepsi a pritom najviac ukaze cas a hlavne poziadavky Kapiel a Ucinkujucich ved stale este davaju do Tech Listu poziadavky na zvuk. aparat napr. Martin Audio F2! Co je system ktory je stary a urcite prekonany inymi no pre jeho charaktaristicky dobry zvuk sa na nom neboji zahrat asi nikto a to su tie referencie. Ale zasa pisem litanie, takze Hubert co si zistil s Tym zvukovodom od EV? Zatial prajem vsetkym prijemny koniec vikendu.

Napsáno zbývá znaků