Fórum

Odpovídáte na příspěvek

11.01.2006 23:51
#12760 detail odpovědět

Přesně tak, abych maximálně omezil kdyby a mělo by, šel jsem raději rovnou do QSC RMX, tam by tranzistory při slušném zacházení odejít neměly. Navíc nyní je přeci jejich cena na delší dobu snad nejnižší, jaká jen může být. Představuju si to v duchu tak, jakože EP, PSA apod. prostě na trhu neexistují, nejsou dostupné apod. a QSC RMX je pomyslné cenové dno nabídky.
Jestli si dobře vzpomínám, tak s těma "zdivočelýma" ledkama se to tu prvně řešilo u modelu RMX4050, pak se objevil dotaz na podobnou závadu u 2450. Já mám 2ks RMX2450, hrané zatím minimálně, oba bez problému. Zátěž je v podstatě velmi šetrná, jeden kus pracuje do 2x4Ohm a jeden toliko do 2x8Ohm, vše klasika dvoukanál, bez můstku, v budoucnu s ním ani nepočítám. Zatím nikde ani chybička. Je možné, že start konce v můstkovém režimu s připojenou nevhodnou zátěží jej možná umí poněkud rozhodit, typl bych si nerovnoměrné nabíjení elytů ve zdroji, jejichž střední fous je výstupem konce a přes zátěž může tlouct do svého koleky v druhém kanále tak nešťastně, že to ochrana může vyhodnotit jako poruchu. Nebudu předbíhat, odborníci to zanalyzují jistě na více kusech a výsledek se časem zde určitě dozvíme.

Napsáno zbývá znaků