Fórum

Odpovídáte na příspěvek

02.03.2004 15:26
#1196 detail odpovědět

2 Hubert: Viem, Image je Image a značka je značka. Ale u Vás, a ešte viac aj u nás na značkové veci jednoducho niesú prachy a preto sa 186-tky musím zastať. Je to dosť dlhá horna s celkom slušnou výstupnou plochou. Nepredpokladám, že by EAW LA400 s 12" za 40 000,- (schéma: http://mitglied.lycos.de/crusher844/box/12horn.jpg ), 186ku s 18" reprákom za polovicu ceny prekonal, či už kvalitou basov alebo výkonom. Ja osobne keby som mal 40 000, tak ich určite nevysolím za značku EAW a ani nikomu len tak. Kúpim si za to dve PD1850 ktoré majú len magnet priemeru 12" a spravím hornu z dobrého dreva podľa fyzikálnych vlastností šírenia sa zvuku, ktoré sú známe a overené už 10-kami rokov. Moja hodinová mzda je tak mizerná, že bohužiaľ z nej nedokážem prispievať zahraničným firmám na vývoj nových reproduktorov, rovnako ako je neúnosné kupovať stále single a nenapalovať :o) Keby usporiadatelia lepšie platili, nemusel by som sa toľko obracať, zlenivel by som a kúpil hotové napríklad EAW, lebo majú skutočne dobré a pokrokové konštrukcie.

Napsáno zbývá znaků