Ještě naposledy k Nexo. Byla to velká sestava Nexo Alfa, nebo Alpha,
na molitanu byla vylisována tato řecká písmena. V obrovských basovkách měl být osazen údajne 15´´ a nad tím byly nějaké 10´´ se zvukovodem a horna. Víc o tom nevím, až zas tak jsem to technicky nezkoumal, spíš jsem hodnotil zvuk. Měl jsem to v sále od dopoledne, takže dost času. Krmil jsem to z 16 Alen Heat a stejný standart v racku - Alesis , DBX, Yamaha, Lexicon. Žádné kouzla, pak sestava Nexo, šílených 4X5KW. I když jsem hulil do prázdného sálu plný výkon
a chodil ode zdi ke zdi i na osvětlovačskou lávku, tak nikde nebyl ten zvuk nepříjemný a nebolela mě hlava ani po několika hodinách. Koncert jel sotva na půl plynu, jinak bych ty lidičky zabil. Radku, z Nexo nemůže nikoho bolet hlava, to nedokáže ani zvukař diletant. Jinak jsem od Boskovic. Neznáme se. Vůbec netvrdím, že neexistuje nic lepšího. Meyery co mají v Praze v Arše znám dobře a jsou určitě také vynikající, zvláště v rukou Davida Hejska a jeho kolegů, rovněž ve spojením s mixem Midas a pod. Eaw neznám, snad je má kupovat Martin Frola na Flédu, jestli je už nemá, určitě je časem potkám a docela se na to těšímn. Věřím, že hrají stejně dobře. V této luxusní třídě to snad ani jinak nejde. Souhlasím s Pavlem, že je nesmysl, hádat se, co je lepší. Přemýšlet co je lacinší já ale nebudu, nevydělávám tolik, abych si mohl dovolit takhle drahého koníčka. V celých svých ořezávátkách sotva 3kW poskládaných skoro za deset let mám cca 250 000,-, a to bedny + zesilovače nejsou ani za polovinu.
Jinak jsem včera zvučil za nemocného kamaráda Pink Floyd Revival na jeho nový apec postavený podle BC.com z vašich produktů - repra BC, RCF driver s Megaton hornou a odladěná výhybka, snad od ing. Sekery. A líbilo se mi to. Líbilo se mi to moc. Zvuk který neurazí. Ve srovnání s Class A, s kterými jsem dělal v tom samém prostoru dříve několikrát a se steným mixem, mikrofony,hloupostmi v racku... Tohle bylo o dost příjemnější. A vlastně za pár korun. Klobouk dolů, ale ještě stále to neznamená, že vám sem na fórum budu chodit pochlebovat. To by potom asi taková konference neměla vůbec žádný význam.