Fórum

Odpovídáte na příspěvek

28.02.2004 19:43
#1181 detail odpovědět

Ještě naposledy k Nexo. Byla to velká sestava Nexo Alfa, nebo Alpha,
na molitanu byla vylisována tato řecká písmena. V obrovských basovkách měl být osazen údajne 15´´ a nad tím byly nějaké 10´´ se zvukovodem a horna. Víc o tom nevím, až zas tak jsem to technicky nezkoumal, spíš jsem hodnotil zvuk. Měl jsem to v sále od dopoledne, takže dost času. Krmil jsem to z 16 Alen Heat a stejný standart v racku - Alesis , DBX, Yamaha, Lexicon. Žádné kouzla, pak sestava Nexo, šílených 4X5KW. I když jsem hulil do prázdného sálu plný výkon
a chodil ode zdi ke zdi i na osvětlovačskou lávku, tak nikde nebyl ten zvuk nepříjemný a nebolela mě hlava ani po několika hodinách. Koncert jel sotva na půl plynu, jinak bych ty lidičky zabil. Radku, z Nexo nemůže nikoho bolet hlava, to nedokáže ani zvukař diletant. Jinak jsem od Boskovic. Neznáme se. Vůbec netvrdím, že neexistuje nic lepšího. Meyery co mají v Praze v Arše znám dobře a jsou určitě také vynikající, zvláště v rukou Davida Hejska a jeho kolegů, rovněž ve spojením s mixem Midas a pod. Eaw neznám, snad je má kupovat Martin Frola na Flédu, jestli je už nemá, určitě je časem potkám a docela se na to těšímn. Věřím, že hrají stejně dobře. V této luxusní třídě to snad ani jinak nejde. Souhlasím s Pavlem, že je nesmysl, hádat se, co je lepší. Přemýšlet co je lacinší já ale nebudu, nevydělávám tolik, abych si mohl dovolit takhle drahého koníčka. V celých svých ořezávátkách sotva 3kW poskládaných skoro za deset let mám cca 250 000,-, a to bedny + zesilovače nejsou ani za polovinu.
Jinak jsem včera zvučil za nemocného kamaráda Pink Floyd Revival na jeho nový apec postavený podle BC.com z vašich produktů - repra BC, RCF driver s Megaton hornou a odladěná výhybka, snad od ing. Sekery. A líbilo se mi to. Líbilo se mi to moc. Zvuk který neurazí. Ve srovnání s Class A, s kterými jsem dělal v tom samém prostoru dříve několikrát a se steným mixem, mikrofony,hloupostmi v racku... Tohle bylo o dost příjemnější. A vlastně za pár korun. Klobouk dolů, ale ještě stále to neznamená, že vám sem na fórum budu chodit pochlebovat. To by potom asi taková konference neměla vůbec žádný význam.

Napsáno zbývá znaků