Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Ingeneer
10.12.2005 13:05
#11744 detail odpovědět

To LEGO: Dost záleží na stylu který chceš hrát a z kolika zdrojú hodláš mixovat. Taky k jak velkému systému to chceš připojit. Všechny pulty, které jsi uvedl patří mezi špičku. Rodec - absolutní držák, osvědčenej, vydrží hrozně moc, ale má jenom to základní co potřebuješ. Má takovej řekl bych měkčí zvuk. Hraje se na něm pěkně (zkušenost 180,240, Mixbox). Korekce nejdou úplně do killu. Pioneer - taky osvědčený a dost rozšířený, má navíc i efekty. Korekce jsou ostřejší než u rodecu. Hodí se na techno a podobné. Taky se na něm hraje pěkně (zkušenost 500 a 600). 600 má navíc sampler, který můžeš spouštět posunem crossfaderu - dají se s tím dělat moc pěkné kousky. Pokus znáš Space DJz tak ti z toho ždímají opravdu maximum. Ecler - osobně jsem se s nimi setkal jen v obchodech a tebou uvedený typ jsem viděl zatím jen v nějaké recenzi. Na tuto značku jsem ale slyšel jen samou chválu takže by to mohl být slušný mixpult. AH - Výrobce prvotřídních mixpultů. Bohužel jsem si XONE 92 osahal jenom v prodejně, ale je perfektně mechanicky zpracovaný a o zvuku bych nepochyboval. Například Carl Cox má tento mix přímo v požadavcích na technické vybavení akce. Pak jsou také dobré pulty Vestax. Takže pokud by byla volba na mě tak já osobně bych chtěl Pioneer 600 nebo 1000. Ale jinak to musíš zvážit sám.

Napsáno zbývá znaků