Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Pavel Vojta
03.12.2005 09:17
#11479 detail odpovědět

Huberte zpět k polemice která nabrala trošku jiný směr než jak jsem myslel.
1.
Už jsem zde několikrát psal, nejsem a nikdy jsem nebyl zaměstnancem MD. Nejsem žádným způsobem vázaný na jejich obchodní aktivity a nemám žádný profit z prodeje. Občas pokud mě čas dovolí udělám nějakou práci i pro někoho jiného případně přímo pro kapely. Ano firma MD mě dává dostatek práce nato abych neměl důvod hledat někde jinde a navíc je zde právě ta možnost se pouštět do experimentů s novými technologiem a to je pro mne velmi zajímavé.

2. Pokud jsem tě urazil tou poznámkou o "starým" tak se velmi omlouvám, mě to být spíš jen popíchnutí, on se ten věk samozřejmě týk bohužel i mě a čím dál cítím jak nám šlape na paty mladá generace která nemá žadné problémy s novinkami jakou jsou třeba digitální pulty atd.
S tím přestřelením jsem myslel tento výrok: "tady pan Vojta statečně kope (taky pod pás a mezi nohy)". Překvapuje mě, že tak inteligentní člověk jako ty používá takové bulvární a ničím nepodložené výrazy. K do mě zná, ví že jsem vždy ochoten každému poradit pokud k tomu mé zkušenosti a vědomosti stačí a je mě naprosto jedno jestli je ta osoba zákazníkem v Prodance nebo MD. Pokud má někdo pocit, že jsem dal někomu ránu pod pás ať se mě dá vědět velmi rád se mu omluvím a vezmu z toho ponaučení!

Napsáno zbývá znaků