Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Martini
09.11.2005 15:24
#10690 detail odpovědět

Děkuju Coaxovi za vysvětlení, když zvučím tak všechny bycí snímám akg u blan na kopák mám Shure (takový to vejce myslím PG) a OH 2krát přesně jak říkáš ty na ty činely, dá e to docela dobře vychytat, ale nělkdy to chvíli trvaá...,.

to Kremator Ta SM57 je dobrá když budeš hldat zvuk, tak to dělej přesně tak jak říká. Nebo si pak izolepou udělej bod nad reprákjem, kam to pak budeš cpát (to není z mý hlavy někdo to tu před časem uváděl) Lae na tu konkrétnost je dobrý to podbarvit Line Out výstupem věř mi. ale jenom lehce, protože jestli není emulovanej tak bys to pak zk..vil ještě víc. Prostě neemulovanou Lajnu potichu a emulovanou radši vůbec, to se někdy kope. Jestli máš otevřenej box, skus dát druhej mikrofon ještě ze zadu k membráně. Pro studio co jsme zkoušeli, tak jsme vytáhli nejlepší zvuk BETA 57 lehce šikmo blízko reproduktoru druhej !SM!57 1m od bedny nasměrovanej kolmo na bednu (protože má basovější charakteristukli a je myloím trochu slabší ve středech a pak ještě s tou linkou. Zkoušeli jsme to na Vintage 30, nebo na Laney TF300 a musím říct, že z toho šel nádhejrnej zvuk, škoda, že ty nahrávky už nedohledám. (jo ale při živým hraní ten mikrák nejde cpát 1,5 od bedny, protože se pka musím pochopitelně přidat a budto to vazbí, nebo bere ostatní nástroje) Tohle pokud vím tak tak nahrává Ota Hereš. Když hráli na Výravě (u Hradce Králové) v loni, tak jesm to tam okukoval a samozřejmě že mi to nedalo a vymáhal jsem zkušenosti :-))

Napsáno zbývá znaků