Fórum

Odpovídáte na příspěvek

lajcik
08.11.2005 14:15
#10631 detail odpovědět

ja pouzivam mikrofony podle toho kolik toho potrebuju nazvucit,ale vedsinou sm57 a nebo sm58... no a s tim kapelnim zvukarem to je u me tak,jestli tomu rozumi a ,,neposere to´´ tak at si klidne s tim otaci jak chce,ale musi to samozdrejme HRAT! a od malych kapel co nejsou az tak dobre,tak moc je nemam rad no:-/ ... to J.J. no kdyz tu pises jak jse to s koncakama,tak si prostuduj hystorii,bo ja nadexonu byl jestli maximalne tak 4X,a to jeste prehanim,z dexonu kupuju jen stav.material,bo to mam kousek,a nepatrim k tem co si kupujou dexony,bo to stoji 5X mene nez dalsi jine (profi)znacky... to hubert: tyjo,tebe je skoda na ten zvuk,bez pracovat na nasu a rikej jim odkad co je:-) bo ses fakt strefil,bydlim kousek od karvine:-))) huberte,meris aji hifi repro? bo tu mam doma neco stareho(sem udelal brachovi z toho sub) a jako ze to hraje dost dobre,typuju neco starsiho od tesly... typuju citlivost tak kolem 92db a charakterystyka dole klesa asi malo,bo to hraje vazne bombasticky v basech(a to mam dane na zesilovac od creativu:-) a ve srovnanim tech satelitu co maji 7X7cm a toho subu co ma 40X45X60 to je trosku moc prebasovane i kdyz jsem to postahoval na korekcich...(bratr je rad ze je to prebasovane) rad bych zjistil co je to zac,a jakou to ma charakteristiku

Napsáno zbývá znaků