Fórum

Odpovídáte na příspěvek

lajcik
04.11.2005 08:46
#10426 detail odpovědět

PANEBOZE!!!! vcera jsem byl na d.landovi, a jak jsem videl z chodby do haly aparat od ostravskych hajdacu,tak jsem mel sto chuti odejit,bo jsem vedel co me ceka... i kdyz divaci delali atmosveru jak,,prase´´ tak i pres to jsem nebyl poradne spokojen,copak landa nevi ze hajdaci maji sice prachy a delaji take konciky,ale vubec jim to nejde? svetla maji v pohode,ale ten zvku!!! porad to nadpiskavalo nebo piskalo,jak monitory tak PAcko co slo do eteru... uplne hnus... predkapele neslo vubec rozumnet,bylo to poradne vytahnute na te freqvence kolem nejakych 7kilo a bylo to uplne hnusne,pak nevim co udelali,ze jak zacal mlatit do kopaku,tak jim slo prd rozumnet... a to nemluve o to peknem BUP co bylo jak landa nadstavoval pisnicky,odesli z podia a zvukari vypli aparat(prvni buchnuti) a pak jak prisel tak to byl maras jak to zapli,tak to strelilo ze slepy sinek vedle me nechapal co se deji... jak muzou delat take chyby aby chytali v kuse vazby atd,kdyz maji taky silene sqely aparat(myslim L-acustic) zhnusili se mi uplne... stacilo mi v lete na festu v hafirove jak zvucili bezmala 40min divokeho billa... a porad tocili s korekci a pripadalo mi to jako by si hrali na dj a ne na zvukare:-) a stejne to nebylo ono...

Napsáno zbývá znaků