Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Coax
26.10.2005 22:31
#10134 detail odpovědět

To Auto EQ fakt funguje? Byla by to asi dobrá zpráva, třeba změnili software. Celkem jsem si s tím hrál, různé prostory, různé bedny, různé polohy měřicího mikrofonu, všechny myslitelné kombinace volitelných parametrů, cílové křivky... Všechny tři DEQ2496 se chovaly stejně. Pokud Auto EQ stáhne v prázdným sále spodní středy (aby ani tohle ten algoritmus nepoznal), tak se zvuk zlepší asi vždycky. Taky to nejspíš přidá nějaký výšky a i to může zlepšit subjektivní dojem. Rozhodně nenapadám tvoji kladnou zkušenost, jen přemýšlím, zda to Behringer spravil, nebo zda to může mít i jiný důvod. Některý výsledky co mi z toho vypadly byly dost divoký, některý se daly použít po řadě ručních úprav a nakonec jsem skončil u postupu šum - RTA- ruční EQ(hrubé srovnání zásadnějších věcí) - známá hudba - ucho (po celé poslechové ploše) - doladění EQ (v několika krocích).
Jinak DEQ2496 umí věci, které by mu mohla řada daleko prestižnějších mašin závidět (to je pro Behringer typické, docela šikovná strategie). Na zvuk jsem se tolik nesoustředil (!), ale výhrady jsem neměl.
DEQ2496 (tím myslím autora příspěvku), jaký máš zkušenosti s detekcí zpětné vazby?

Napsáno zbývá znaků