Fórum
to Zdeněk: Netvrdím, že se tak chovají všechny KUKUKU.Jenom jsem pokládal za vhodné seznámit všechny přátelské strany s tím, co jsem naměřil na těchto dvou kusech. Jak jsem již uvedl níže, u zesiku od QSC jsem se za celou dobu, co jsou na českém trhu, nesetkal s tak podivným chováním.A to jsem měl v ruce zesiky i více jak 10 let staré a patřičně poznamenané drsným provozem (např. plný bahna nebo sajrajtu z diskotéky,kde ho několik "let" nepucovali atd.).Navíc tak, jak dopadl ten kus KUKUKU, co leží už několik měsíců v Prodance, tak nedopadl žádný QSC (alespoň co já vím). Já sám používám pouze zesilovače QSC. Vlastním jich více jak 20ks (různých sérií) a při pořizování vždy vybírám ze všech možných značek, kdy zvažuji (tak jako každý) cenu, elektronické parametry, váhu a hlavně spolehlivost.Neumím si přešdstavit, že bych přijel na akci a musel vysvětlovat, ža koncert se nekoná, protože mě to nehraje. Vzhedem k tomu, že ke stejným závěrům dochází i celá řada jiných firem, má QSC komu prodávat těch 300 denně vyrobených zesiků a tím si udržet jméno největšího výrobce zesilovačů na světě. Tím jsem chtěl říct, že né vždy se musí vyplatit, za každou cenu ušetřit několik tisíc korun. to sendy: Při některém zapnutí zesiku se složka objevila, při některém ne.Důvody jsem nestudoval.Neměl jsem za úkol zesik opravit, ale konstatovat, jestli se chová standardně či né. Pokud se ss složka objevila, její velikost se pohybovala cca kolem 5V. Zákmity byly patrné i při velmi malém výkonu na výstupu a to do zátěže 16 - 4Ohmy a ten kanál ,co je blíže Tr na byl vždy o něco hůře.