Fórum

13.10.2005 21:14
#9656 detail odpovědět

To:Hubert
Těch 2x700w na 4 Ohmech u Dynacordu - je mi vskutku mnoho - zvláště při použití subwooferu - šel jsem do něj hlavně kvuli počtu vstupů protože powermate 600 jich měl přec jen málo a nejbližší větší byla ta 1000 ovka- a hlavně ten Dynakorďáckej efekt ,myslím Hal je pro mé ucho v běžné cenové relaci nedostižnej a v neposlední řadě myslím že v týhle cenový relaci/kolem 50 tis/ - nemá v oblasti powermixů Powermate konkurenci - pokud vezmu v úvahu výkon, Hmotnnost 20kg,supr zpěvovej efekt, Vocal Voicing Filter - kterej fakt fachčí a dělá divy i se zvukem kláves,basy i kytary,kompaktnost - myslím tím např kovové víko takže nepotřebuji extra Hardcase atd( ale rád se nechám poučit) ... nechci dělat žádnou reklamu ,ale pokud si něco koupím a jsem s tím spokojenej tak to rád pochválím a naopak...
myslím že v cenový relaci co jsem uváděl mi asi nejvíc sedne ten Megaton PL15-402 - kde se to dá vidět ? - myslím zatím aspoň foto -, jinak ten Bell ti klidně mužu přivézt na změření jen se musíme domluvit kdy a kam ..docela by mně to taky zajímalo