Fórum

Tony
11.10.2005 17:36
#9560 detail odpovědět

Tak ještě názor ode mne na PA vs.GL2400 ...řešil jsem úplně stejný problém který pult zvolit...nakonec vyhrál PA 20 a proč ?
1)Cena.....
..............dlouho nic......

2)GL2400/16 má míň vstupů než PA20 a proto bych musel volit alespoň 24tku a ta už je 3x dražší než PA20.
3)Co se týče počtu vstupů ..mám 16mic a 2 stereo a skoro na všech akcích jedu naplno..těch 16mic a 2 stereo je naprosté minimum co se týče vstupů !! ta 2400/16 je málo !!
4) Co se týče korekcí zatím jsem necítil potřebu použít dva parametry.
..neříkám že bych si na to nezvyknul :-)) ,ale pokud hraje aparát alespoň trochu rovně a jsou slušné mic. tak není taková potřeba to honit korekcemi, jenom si potáhnu kytary každou jinam, basu trochu nakopnu kolem 250-300 Hz, zpěvu trochu přitlačím na 2-3Khz..atd...
těch 250 Hz jako vyšší basy jsou zvoleny u PA20-28 poměrně vhodně.
5) Pro nouzevé účely je tu i FX procesor který v běžném nenáročném ozvučení plně vyhovuje.
6) Nevýhoda :-((( málo Auxů.... 3auxy jsou opravdu málo :-(( pokud by měla PA20 alespoň 4auxy + 1FX tak by to byla Bomba za ty prašule.
Závěr ...to víte že bych rád měl doma min. GL2400/24 ...ale bylo potřeba nakoupit i jiné věci do aparátu,co mi pomůže špičkově vybavený pult,když potom hraju na šuntové mic a bedny?? tam mi mixák moc nepomůže :-)))
Zatím mi PA20 vyhovuje.. a jestli mě zvučení a hraní bude bavit dál a hlavně začne konečně vydělávat :-))
tak prodat A&H je velice snadné :-)) toho se nebojím že by to nikdo nechtěl ,stačí napsat do googlu "prodám A&H" skoro nic tam nenajdete ale zkuste si napsat "prodám mix Behringer" ....