Fórum
2All: Ja osobne teda nezvucim kapely, ale postupne sa mi moznoze rysuje zopar stalych kseftikov a hlavne by som chcel rozsirit svoje moznosti ozvucenia aj na zive ozvucenie v ramci konecne trocha vyssieho rozpoctu. Tak sa teda chcem trocha poinformovat podobne ako vyzveda Versace:
Kolko mavate takych akcii, kde vyuzivate viac nez 15 mikrofonov a na co vsetko ich tie kapely vedia pouzit. Ja ked pocitam, tak bicie maximalne 7, bassgitara 1-2, ak gitara 1-2, nejake trubky, saxafony, harmonika, klavesy... a spev cca 3-5 + 2x stereo linka. K tomu 4-kanalove odposluchy. Co je bezny standard? Ake ste zazili najviac technicky narocne akce?
Ja si to predstavujem asi nasledovne Mix AH GL2400/16 (24), 2x4 nasobny gate/limiter MDX4600 alebo mozno frekvencne zav. XR4400 na bicie a asi spev, 2x nejaky efekt do insertu skupin pre bicie a spevy, multikabel + kable k mikrofonom + stojany na mic. Mikrofony: na bicie asi tu sadu 1xPG52, 3xPG56, 2xPG81 + este asi 3xPG57 ku kombam a 3xPG58 na spev + nejake starsie co mam. 15pasmove ekvalizery na odposluchy a odposluchy mam a este dorobim. Mohlo by to tak byt?