Fórum

Gusta Balog
11.10.2005 11:02
#9542 detail odpovědět

To Vladoo : to že Equalizer neslouží na koupání ale na vyrovnávání nedostatků sálů už nejakej pátek vím a taky kdyby jsi viděl mý nastavení equalizeru tak málokdy připomíná i vzdáleně vanu - a taky jsem se setkal s muzikanty kteří prej - ty vole hraje ti to celkem dobře a přitom máš uplne špatně nastavenej Equalizer a už mi tam nutil vanu - a ostatní profíci - to co vidím ve svém okolí je většinou - jak říká hubert - košíkařina. a já už jsem tu někde psal že když jedu v kvartetu a větší kšefty tak mám komplet KS 2x1000 sub a 2x 600 topy - a to jsem naprosto spokojenej bez velikýho štelování ...
asi budu muset fakt zajet do toho prodance - bohužel kdo hraje tak ví že sebevětší zkoušení aparátu na krámu se nevyrovná vyzkoušení na živým hraní kde se teprve vše plně projeví - a proto ty dotazy abych tohle riziko špatného nákupu zminimalizoval. Myslím že lidi typu Hubert mají popisované bedny RCF a EAW a jistě i mnohe jine vyzkoušené v praxi a dokážou poradit co splnuje nejlip jake požadavky..