Fórum

28.09.2005 21:03
#9120 detail odpovědět

4. Co se to vlastně dělo v pátek a v sobotu v kině? Já jsem tam byl v sobotu chvíly na Divokým Billovi. Zvuk byl silný a nepříjemný. Běhal jsem tam nahoru a dolů zadním vchodem pro umělce a v mezipatře byly složeny naše bedny RCF+QSC WIDELINE. Považuji za totální nesmysl, že by snad někdo natahal později aparát zase dolů na podium a zapojil je. Potom jsem tam byl na Čechomoru a opravdu to chvíly pískalo, ale to byl přehmat zvukaře, jinak to šlo, kapela hraje skvěle. Co mě úplně dostalo, byl Big Band Neratovice. Dokonale sehraná formace s dámskou dechovou sekcí. Zvláště jedna na ságo fakt válela, skoro jako MM v "Někdo to rád horké". Závěrem. PMC v kině použili neadekvátně silný aparát a někteří zvukaři to nezvládli. Spekulaci s účelovým haněním RCF a nás PRODANCE považuji za hloupost potvrzující svobodu projevu. Před HUVELEM mi nabízel Tomáš Barták, že má volný aparát EAW KF 760. Pokud by jsme to postavili v kině, došlo by zcela jistě k nevratnému poškození sluchu u mnoha lidí. Tím by se snížila návštěvnost příštího ročníku a to by bylo škoda.