Fórum

Mach
28.09.2005 15:54
#9104 detail odpovědět

to Hubert: napsal jsem -"Netvrdím, že některé výroky nejsou pravdivé. Ve spoustě z nich s tebou souhlasím, ale jak jsem řekl: profík se nad podobnými věcmi spíš pousměje." Hodnocení typu "stálo to za...." beru od návštěvníka akce a ne od zástupce firmy propagující své zboží, když se zrovna náhodou jedná o konkurenci. Vždyť zrovna tak můžu říct, že když vás prodej vašich značek živí, tak že je přikrášlujete, ale to nikdo tady neřekl.
A příklad: "Že by Francouzi nedokázali EAW dohnat si nemyslím, já to vím."
S tímto například nesouhlasím. Je to otázka investic do výzkumu, lidí se zkušenostmi, marketingu, velikosti firmy... Víš sám dobře, že skutečných odborníků v této oblasti není mnoho, dost často jsou podepsáni pod vývojem u různých značek a občas si je firmy přetahují.
Jiná věc je to, že se současnými měniči se zřejmě už žádný převratný zlom ve zvučení neobjeví. Většina vylepšení se děje díky možnostem speaker managerů. Ale je to jen můj názor a možná mě něco překvapí.
PS: Byl některý den na Huvelu v garáži alespoň trochu slušný zvuk? Mám totiž pocit, že se tam hodně podepsala mizerná akustika prostoru.