Fórum
Dexonu jsem si sice všiml (zhruba naproti audiopro), ale pasound jsem ani nezaznamenal a u vyškovských mistrů zvuku mne "oslovil" jenom ten jejich LA nebo co to bylo. V okolí Vyškova musí být něco ve vodě, nechápu co je drží v branži...
Některé pofiderní značky (výprodej RVHP anebo Visaton, Monacor)
Fakticky hraje aparát každého samolepiče sakra líp :-)
Celkem pravidelně slýchám dva zcela opačné názory na "potřebu" mít tu nebo onu nebo vůbec nějakou značku. Jeden je vždycky silně proXXznačkově orientovaný (za XX lze dosadit ledacos, minimálně L-Acoustics, NEXO, JBL, ale někdy taky Martin Audio aj.) a tvrdí, že s vlastnictvím aparátu této a jen této značky jsou spojené automaticky "přidělované" kšefty od jakési tajemné celosvětové sítě nebo alespoň "silného partnera" kdesi za hranicemi, na které se jinoznačková konkurence nechytá. Je docela zajímavé, že se to opakuje stále dokola, ačkoli si snad každý už mohl všimnout, že práci mají všichni a nikomu neleží celoročně jeho aparát ve skladu (i když by to v některých případech mohlo být i v zájmu posluchače:-)
Cena gramce v Prodance je daná idiotskou politikou výrobní firmy a jejího zastoupení u nás.
EAW se maximálně snaží, aby jejich bedny žádný procesor nepotřebovaly, což se dá ve spoustě případů dosáhnout velmi propracovanou pasivní výhybkou a těmi je právě EAW pověstná - mívají i DESÍTKY SOUČÁSTEK a fungují opravdu dobře, takže dokud nepřepnete bednu do biamp modu, tak jediné co potřebujete je zesilovač. Naopak třeba řada NEXO PS je pověstná tím, že i v provozu s pasivní výhybkou se bez procesoru nebo nějakého náhradního řešení neobejdete, protože průběh je tak neuvěřitelně nevyrovnaný, že to doslova nelze použít. Jestli mne někdo bude chtít poučit, že pasivní výhybky jsou e-e a že je to zase nějaká známka toho, jak jsou Frantíci napřed, tak si může ušetřit klávesnici