Fórum

Mach
28.09.2005 11:39
#9081 detail odpovědět

to berry: mě se v neděli zvuk taky líbil (BIGB BAND, HRACZKI).
to Hubert: basy RCF tam hrály, ale proti JBL to byla slabota. A to bylo 6ks RCF proti 2ks JBL. Obešel jsem si to zblízka. Nejsem tak zaslepený, abych nevěděl, že mohly být zeslabené, hrát na slabý zesilovač atd. Jestli je ale pravda, že to zvučilo PMC, tak nechápu, co tam dělaly. Ozvučit ten kinosál by určitě zvládl ten JBL sám. Pár postřehů z fóra:
Petr V: Byli jsme tam ve čtvrtek dopoledne, v garáži hráli bedny QSC(pokud se nepletu), pěkně,jenom basovky RCF nehráli - nevím proč
Hubert: RCF basovky v kině byly nově vybalené a změny zvuku v průběhu Huvelu si všimlo víc lidí, kromě vypadlého kabelu :-) by to mohlo být rozehráním závěsů.
Hrůza: v kině se hrálo na basovky RCF z důvodů toho, že jsem to slíbil zákazníkovi, který si bedny přímo z výstavy odvezl domů.
Co se týče ozvučování Muziky-Huvelu, to mě vysvětlovat nemusíš, jezdím na tyto výstavy od jejich počátku, takže vím, jak se to praktikuje.
Co se týče pomlouvání jiných firem (nezávisle na tom, jestli je to pravda nebo ne) si myslím, že se to prostě nedělá. A vyhledávat rozhodně nic nebudu, protože kdo čte toto fórum, ví o čem mluvím.
Nechci, aby tato diskuze sklouzla do roviny: oni prodávají šmejdy, my špičkové vybavení. Pokud se nemýlím, Prodance kdysi taky prodávalo jen diskotékovou techniku.
S pozdravem NO FLAME Mach