Fórum

28.09.2005 02:10
#9071 detail odpovědět

to Hubert: popletené to máš ty, kde jsi vzal to, že někdo někoho pomlouvá - že by se ozvala "potrefená husa"? Co to je "první dva dny jsou totiž horší kapely"? - o čtvrtku a pátku jsem nemluvil.
Nikoho, kdo to zvučil jsem nejmenoval (ani to nevím a je mě to fuk). Já jsem jenom popsal můj vlastní dojem. Také přečíst RCF a JBL ještě dokážu, kromě toho jsem to neviděl sám (horní bedny byly také JBL).
Nekritizuji něco, co jsem neviděl a neslyšel. Nebo se snad pletu a v neděli jsi tam byl? Nebo jsi to viděl z domu?
Také nevím, proč vždycky každou debatu na tomto fóru se snažíš nasměrovat: QSC, RANE,EAW,RCF.....: super, nejlepší na světě.
Zbytek značek: humus, bída, případně nekorektní obchodní praktiky.
Víš to, že existuje spousta špičkových značek, které neprodáváte?
Nemyslíš, že tím spíš přispíváš ke špatnému obrazu vaší firmy? Vždyť firma na úrovni se k podobným debatám většinou nesníží.
Každá značka v této branži, existuje proto, že její výrobky někdo kupuje. Osobně bych taky některé značky spíš "zrušil".
Tím chci říct, že ne každý utratí velké peníze za profi vybavení např. diskotéky v "Horní Dolní" konající se jednou za týden. A někteří "umělci" si za svůj výkon někdy nezaslouží ani ten Omnitronik.
S přátelským pozdravem Mach