Fórum
RCF PRO 4 serie !!!
Zdravím všechny, hlavně Buryho a Mila.
Dle těchto dvou anonymních jmen jsem ten zvukař který se pere s aparátem a hraje mu to hůř než místnímu samolepičovi.
K Věci. S aparátem RCF řady PRO 4 jsem hrál dvakrát a to 3.9. ve Vyšším Brodě a 10.9. v Olomouci. 3.9. jsem ráno vybalil z krabic od výrobce 2x7001 , 2x 6001 a 4x8002 aktivní sestavu. Odpoledne se hrálo. Po postavení a zapojení jsem shledal že na tom není skoro co nastavovat a že basovek je méně než by bylo k vrškům třeba. 6001 a 7001 se bez problému snáší spolu. Po debatě s produkcí o tom zda mohu sestavy dát blíže k sobě jsem pochopil že jsem narazil na oříšek a že aparát musí být na hranách podia ("to musí vypadat jak Rolling Stones"). Nikdo si na místě nestěžoval že by to hrálo špatně, naopak byly jen kladné ohlasy (produkce, road menegeri kapel, muzikanti spokojenost = spokojený zákazník = dobrý byznys). Pro mne je to v pořádku a jestli má někdo na mojí práci jiný názor tak ať mi to laskavě řekne do očí a neschovává se. Myslím si že kdybych svou práci nedělal dobře, tak bych asi neměl za chvíli co dělat a já mám práce opravdu dost. Na to že RCF PRO 4 hrálo na akci poprvé a B E Z PROCESORU je to pro mne velmi nadprúměrný výsledek.
K akci Olomouc se vyjádřím později. Omlouvám se ale jsem pracovně velmi vytížený.
Zdeněk Patera tel.:736 23 86 86