Fórum
to JUK:
Já bych si to velice rád jel poslechnout, ale někde na akci. Na prodejně na to prostě nejsou dobré podmínky.
BTW. jaké stativy používáte na ty NPM152 ? Přece jen už to sou docela těžké bedny. Koukal sem na K&M s tou pneumatickou pružinou (to by se mí tůůze líbílo), ale zas je to dalších 9k navíc :D
to TONY:
Za to osazení se omlouvám, myslel jsem původně (tady na foru to někde bylo), že je tam 15NDL76. Nicméně to vypadá spíš na 15NDL88, což máte pravdu že asi nic moc lepšího tam nelze dát. Driver netuším, tipnul bych si DE680. Což opět není špatné, ale když to vezmu v cenách zde na shopu, tak jsme na nějakých 10k za reproduktory. Zbylých 28k je horna, skelet a zesilovač. (jehož čtvrtinu výkonu člověk nevyužije).
Porovnávám to právě s HD32 (i když je to úplně odlišná, méně hrající, lehčí a menší bedna), protože tam je cena reproduktorů podobná, a řekl bych že ND840 by mohl být papírově lepší driver.
to LUKAS:
Na měření jsem koukal, ale vidím z toho jen že MPM152 bude hrát o dost víc ;) Co se týče mých představ, chtěl bych postavit solidní aparát, jak jsem psal níže. S tím že v první fázi bych chtěl 2x satelit + 2 až 3 suby na stranu a ve druhé fázi bych to chtěl všechno zdvojit na větší akce (ale aby to mohlo fungovat i samostatně). S tím že sem tam to budu muset odtahat sám, takže velikostně a hmotnostně je u mě právě NPM152 a NP118 na horní hranici. Nicméně nevím jestli si pomůžu něco tím zvojením NP152 na stranu, nebo jestli je prostě 1x satelit a 2-3 suby maximum co lze s tím systémem efektivně dosáhnout.
Omlouvám se že se tak blbě ptám a rejpu, ale sezóna se blíží a já budu potřebovat na měnší akce minimálně ty satelity, a začínám být nervózní, protože stále nemám jasno ;)
Díky za všechny reakce.