Fórum
2 Paco.: mostík 4ohm ani prevádzku do 2 ohm/kanal by som asi neriskoval. Aj keď nielen podľa mojich skúsenosti sú t.ampy minimálne tak dobré ako behringer navyše oveľa menej obabrujú na deklarovaných parametroch, nejaké výkoné rezervy tam určite nebudú a prevádzka na limitných hodnotách dosť zvyšuje riziko pouruchy, to by som odporúčal jedine so zosilom serióznej značky. V jednej pop/rock kapele majú dvojkanál TSA 2200 ťahajú s tým EV eliminato ii 4ohm + eliminator i sub 8ohm t.j. 2,66 ohm na každý kanál a na moje počudovanie 3 rok im to hrá bez poruchy (aj keď oslavy a pod. mnešie akcie hrajú bez subu), predtým mali EP4000, ktorý sa po polroku porúčal našťastie nezobral so sebou repráky - reklamácia samozrejme zamietnutá, dali ho opraviť a predali inému nešťastníkovi. Od behroša zatiaľ tie iNuke celkom fungujú akurát na výškach to nehrá najlepšie. Priamo som mal rozobraté starší EP 2500 stále aktuálny EP4000 a starší T.amp TA 1400 zosil cca rovnakého výkonun a ceny a tie tampy mi neprišli v ničom horšie, dokonca sa mi zdala kvalita prevedenia DPS lepšia ako v B, sučiastky v oboch lacná čína, aspoň na prvý pohľad to nevizerá byť až taký bordel ako Omnitronic, auna , azusa , skytec a pod. Každopádne tAmpy by som asi neodporúčil na každodenné a náročné použitie, takisto by som to pod 4 ohm na kanál neťahal, keď už subbasy tak 2x mostík do 8 ohm t.j. 2 repra na ten 4 kanál.