Fórum
to Tomáš: Pokiaľ nepoblikáva LEDka "CLIP" zosilňovač nie je naplno vybudený t.j. zdroj signálu nedá dostatočnú úroveň. Ovbykel ten problém byva pri použití štandardných zvukových kariet a DJ konzol. Podľa mňa je k tým reproboxom zosil akurát, v podsate silnejši ani dlhodobo nevydržia. Ten zosil hrá celkom seriózne a bedne tiež nie sú čistý odpad a nejaký ten klub či bar okolo 60-80m2 to v pohode aj bez subbasu uhraje (záleží od nárokov a štýlu hudby). Skús prenúť prepínač Sensitivity, operation mode na stereo, Prípadne môžeš zapnť aj LoW FREQ ENHANCED - zvírazňovač basov. Pokiaľ to máš pripojené k notebooku a pod, pravdepodobne to nestačí vybudiť, alebo už som sa stretol aj s tým, že výstup zo zvukovky notasu pre sluchatka po pripojení rovno do zosilu správa ako orezaný na basoch, keď som to pichol cez mixpult bolo všetko OK bez toho aby som niečo šteloval na EQ iba doladil gain a master volume. Tiež však nemožno vylúčiť to, že ho niekto domrvil, niektoré staršie kusy mali tiež problém z limiterom, ktorý zaberal skôr ako bol zosil vybudený naplno dokonca na niektorých nezačala blikať LED Clip ani keď bolo na mixe v červenom v rámci záruky to opravovali - menili nejakú súčiastku na vstupnom moule.
To Mirek: Beyerdynamic TG I56c, AKG C 519 ML, Sennheiser E908T , ako lacnejšiu altarnatívu ide použiť ttzv klopový resp kravatový / lavier mikrofón, no výsledok býva čosi zorší.