Fórum
Pro -mrak- :
No, nevím, nakolik byla moje odpověď na problém kvalitní, to by muselo posoudit asi víc nezávislých lidí, nejen Vy. Ale zůstává neměnným faktem, že do obvodařiny, diagnostiky závad a jejich příčin tak nějak vidím. Jsem celkem dobře obeznámen s výrobními postupy, aplikacemi i následky všemožných technologických nekázní či cutting cost přístupů.
Nakolik byla moje odpověď kvalitní a nakolik byl přesný odhad příčiny se ukáže až po servisu zde v Prodance. I když dosti silně pochybuji o tom, že Vám servis sdělí, co přesně bylo pravou příčinou té závady. A Vy sám byste to zjistil pouze po zatraceně důkladném a podrobném ohledání místa, ve kterém se něco vyměňovalo:-) Zdejší servis je nepochybně velmi kvalifikovaný a odvádí vysoce profesionální práci, nicméně určitě nebudou povinni Vám sdělovat pravou příčinu závady, ani způsob jejího odstranění. Ale věřím, že se servis vypořádá s případnou další možnou závadou tím, že vymění příslušné fail-díly ve všech dalších vstupech, kde by tato závada mohla v při dalším používání opět vzniknout. Já osobně věřím, že ano.