Fórum
Lukáš33:
"Nejsem profík a netvrdím to o sobě, občas mám arogantní kecy, ale jen ty způsobují otevřenost komunikace."
Přesně toto, co jste napsal je vysoce kvalitní protimluv a nesmysl - arogantní kecy, vytahování se na profesionály nezpůsobí "otevřenou komunikaci", ale přesný opak, To znamená, že v ideálním případě si Vás nikdo nebude všímat, v tom horším případě Vás může každý profesionál velmi lehce nachytat na první švestce. Vaše sebeprezentace i prezentace Vaší práce totiž hodně napovídá o Vašem přístupu nejen k práci, ale i k životu a hlavně k lidem.
Víte, na veřejném diskusním fóru, kde se to jen hemží profesionály s dlouholetou praxí se prostě nemůžete prezentovat způsobem, na jaký jste asi zvyklý a který Vám prochází v DIY sféře, mezi amatéry. Někteří méně zkušení amatéři na Vás mohou obdivně koukat a Váš přidrzlý způsob komunikace Vám tam může projít, ale tady určitě ne.
Možná by to chtělo více číst a studovat a možná ještě trošku více pokory před mnohem zkušenějšími.
Při hledání Vašich dalších příspěvků jsem si totiž všiml, že už jednou Vás kdosi setřel za to, že ještě před několika málo lety jste nevěděl, co je to impedance, voltampér, neodymový magnet, driver a po pár letech už rozhazujete moudra mezi profesionály. Ten člověk, co Vás kdysi pokáral, měl tak trochu pravdu - alespoň mně to tak vychází z toho, co jsem vyčetl z Vašich starších příspěvků a nejen tady, i na jiných diskusích.
Jak jsem napsal výše - s Vaším současným přístupem si pouze vykoledujete ignorování či posměšky ostatních, zkušenějších. Asi je dobře si uvědomit, že na internetu za Vámi všude zůstává stopa, která bohudíky nemizí a je možné dohledat i to, co by ve Vašem případě mělo zůstat raději skryto...
Pokud Vám ovšem sadomasochisticky nevadí dělat ze sebe před statisíci lidí hlupáka, pak tedy prosím. Ale myslím si, že zrovna toto není cesta, jak v oboru uspět či si vysloužit uznání ostatních.